Brand New Tube
KOSMOS551
KOSMOS551 24 May 2021
66
watermark logo

Up next

WARNING: U.S. Government Preps For Nuclear Fallout
21 May 2022
WARNING: U.S. Government Preps For Nuclear Fallout
TheAlexJonesChannel · 67 Views

Dr. CARRIE MADEJ and jounalist DAVID SORENSEN - WARNING FOR HUMANITY - sep 2020

133 Views

⁣FIRST OFF - im new here, im basic EG only, i want to THANK brandnewtube.com for let me put my videos here, IT MATTERS tremendous for all the people to find out the truth !

Alti patrioti cu notorietate spuneau de pericolul noilor VACCINURI, ia sa vedem - am pus ceva clipuri, si nimeni din Romania nu ar putea sa ii contreze pe nici unul din acestia. Eu asa zic, ca daca nu - apar zilele urmatoare ⁣toti astia de tipa ca '' VACCINUL e bun si sigur'' si INTRA IN DIRECT cu oricare dintre ei, NE AM LAMURIT, eu m-am lamurit...
Clipul desi este iesit in sep 2020, cu origine in USA, e posibil sa fie din vara lui 2020 ! EXACT - existau informatii de atunci cu ce se pregateste, v-au fost spuse pe TV ? nu se poate...uite CA S-A PUTUT !

Apar NUME MARI aici - dr. SIMONE GOLD la min. 42 de ex ! - cine vorbeste de medicatie ieftina si EFICIENTA vs COVID este imediat cenzurat, concediat samd !
EFECTE post VACCIN - la minutul 28, dupa care imediat il vedeti pe ''tatal lor'' - BILL GATES si ce spune ramane in istorie !!
⁣UPDATE - oct 2021 !

NU am mai urcat clipuri noi din multiple cauze - unul fiind ca site ul are ceva buguri si merge greu. ?LASA CA NU TREBUIE SA STITI !In teorie POSIBIL sa avem peste 1000 de (pot fi mai putini, si imi cer scuze daca gresesc - Dumnezeu sa i odihneasca) morti DIN CAUZA VACCINULUI - si cine raspunde ?

de cel putin 5x mai multi afectati cu efecte secundare - (pot fi mai putini sau mai multi, si imi cer scuze daca gresesc)- LASA CA NU TREBUIE SA STITI !Ca urmeaza doza 4 - 5 - 6 samd NU VI SE SPUNE, NU ? cate versiuni de VIRUS atatea VACCINURI nu ? bun...asta cu DELTA e deja cam dezumflata, au vorbit chiar de varianta MU (cautati adanc si veti gasi) - DAR, chiar
daca MU a fost un mare fake - vor fi altele in locul ei - si deci doza 4, nu cumva sa va ia prin surprindere ! Adica se tinteste spre o intepare LUNARA ( nu o spun doar eu, mai cititi pe net) ??LASA CA NU TREBUIE SA STITI !
DAR ca exista un test care face legatura mortii cu VACCINU (poate nu e perfect, dar in alte tari e deja bagat in protocolul de bolnavi Convid) - eeee - chiar asa ? PAI DA ! ??LASA CA NU TREBUIE SA o STITI nici pe asta !PANA la urma E MAI BINE SA NU STII NIMIC si VEI FI FERICIT - istoria o spune, nu eu ! CARE EI ? cei care au pornit PANDEMIA ! De fapt spun cam asa - ''NU VEI AVEA NIMIC si VEI FI FERICIT'' ! (pe fata o spun - cautati pe
forumul globalistilor etc.)Si pentru finalul anului, ca tot vin sarbatorile si deja unii isi pregatesc porcii de taiat si banii la numarat - SA NU CREDETI ca se termina aceasta GLUMA MONDIALA, ea abia incepe - poate, probabil, posibil cand aia cu
ffff multi bani si lipsa de ocupatie (initiatorii acestui VIRUS) vor fi judecati, arestati, spanzurati (in USA asa e legea pt. tradare) - sa mai apucati si voi o gura de aer FARA MASCA si restrictii....

CINE ARE curaj sa contrazica live, macar unul din doctorii (specialisti in domeniu) postati ? aaa, astia nu mai sunt gen ca l stim noi si putem sa facem x contra lui SA NU MAI VORBEASCA ! - nu, nu mai merge cu trucuri ieftine.

V?ACCINURILE NOI facute in cateva luni, normal ar fi durat minim 5 - 7 ani, si NU SUNT NICI BUNE - NICI SIGURE, din contra - deja au murit oameni, si presa tace, cu mici exceptii !

UNA din marile intrebari care ar trebui sa ne preocupe, CINE SI CUM raspunde pentru mortii post VACCIN, efectele secundare ???https://www.activenews.ro/stir........i/E-OFICIAL-488-update 1 - iunie 2021 - incep sa moara copiii VACCINATI din Romania


https://www.activenews.ro/stir........i/Luptatorul-Cal
MULTUMESC celor care dau LIKE, share daca considerati ca este necesar.


Din toti cei postati de mine, lasand deoparte jurnalistul, poate macar un promotor de NOU VACCIN de la noi sa contreze, LIVE, unul dintre ei ? V-ATI LAMURIT ACUM ? cine nu s-a lamurit ar trebui sa repete scoala de la clasa 1 si fara fumat in pauze !


SCUZE pt disable la comments, nu am timp de troli etc.

Show more

Comments feature disabled by the video uploader.

Up next

WARNING: U.S. Government Preps For Nuclear Fallout
21 May 2022
WARNING: U.S. Government Preps For Nuclear Fallout
TheAlexJonesChannel · 67 Views